Hairextensions kopen en veilig online bestellen

Goedkope hairextensions  kopen kan je inmiddels overal online. Maar hoe weet je nou of de webwinkel waar jij je aankopen wilt doen ook echt betrouwbaar is. Pakketten worden door PostNL verzorgt en alles word uitsluitend aangetekend verstuurd. Zo kunt u met een gerust hard bestellen in onze webwinkel. Besluit je toch om elders een bestelling te plaatsen? Let dan in ieder geval op de volgende 5 punten:

 1. Welke ervaring hebben andere consumenten met extensions kopen bij deze partij?
 2. Kan je extensions achteraf betalen
 3. Krijg je minimaal 6 maanden garantie op een product?
 4. Wat is de prijs kwlaiteit verhouding?
 5. Kan je voor vragen en extra informatie terecht bij een goed bereikbare klantenservice?

Enorm veel mensen gebruiken de clipin hair extension. Voornamelijk vrouwen maar ook mannen die te kampen hebben met ziekte kunnen hier gebruik van maken. Niet alleen zieke mannen en vrouwen maar ook de vrouw die graag meer volume en lengte zou willen toevoegen aan haar eigen haardos.
Vele vrouwen hebben net niet de haren welke zij graag zouden willen hebben. Vaak hoor je klachten over te dun of te futloos haar hoor je vaak in de kapsalon. Ook vrouwen die van zichzelf er mooi haar hebben maken gebruik van haar verlengingen. Ze vinden het haar vaak te dun omdat er simpelweg te weinig haren aan de hoofdhuid zitten. Dit in combinatie met haren met een geringe diameter.
Wat je vaak ziet is dat de haardos met het ouder worden in dikte achteruit gaat. Meer dan 65% van de mannen en vrouwen krijgen met haar vermindering te maken.
Stel dat een man of vrouw helemaal geen haren meer heeft dan kunnen zij het beste gebruik maken van een Lace wig oftewel een pruik. Wanneer er relatief veel haren over zijn kan het haar worden geweven/bevestigd aan de natuurlijke haren zodat de haardos dikker en/of langer word. Hair extensions kunnen dan een uitkomst bieden.
Steeds meer vrouwen en celebrities voegen modieuze kleuren of structuren toe aan hun eigen haar.
Haarwerken worden meestal aangemeten door een haarwerker, het toevoegen van haar evenals het plaatsen van een hairextension vindt meestal plaats bij de kapper.

2. Twijfel jij of je ook moet verlengen? Lees dan verder

Wanneer hairextensions bestellen en wanneer niet?
8 waardevolle tips en redenen om haren toe te voegen en om hair extensions goedkoop kopen mogelijk te maken.

 1. Meer zelfvertrouwen
 2. Meer aandacht
 3. Een verbeterde gezondheid
 4. Een vrouwelijkere uitstraling
 5. Meer tijd voor andere zaken
 6. Meer tijd voor familie en vrienden
 7.  Tijdelijk een andere verschijning
 8. Op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen

Stel je hebt echt zeer bros haar of breekt het haar snel af, dan is een haarverlegning geen goed idee en dus zeker niet aan te raden, dit omdat het gewicht van de haren dan te zwaar zijn. Doe je dit wel dan zullen je eigen haren oftewel je natuurlijke haren nog sneller afbreken.

3. Het het toepassen van meer haar door sams hairextension
Stel je overweegt om goedkope extensions in te nemen, dan is het raadzaam goed te overleggen met de kapper wat je precies wil bereiken met het aanbrengen van extra haar. Belangrijk om dus goed te vertellen wat je eisen en wensen zijn. De kapper kan dan op basis van jou informatie onder andere bepalen of de kwaliteit van jou natuurlijke haar voldoende is om de toevoegingen te bevestigen. Je kan vragen of de kapper eerst een paar plukjes haar wil toe voegen om te bezien hoe het haar zich gedraagt. En om te kijken hoe het jou bevalt.

Vervolgens beslist de kapper hoeveel haar wordt toegevoegd, van welke materiaal, welke kleuren, welke structuren etc. De meeste kappers hebben niet alle soorten, kleuren en structuren in voorraad hebben, maar zal afhankelijk van de wensen van de klant de bestelling plaatsen. Vervolgens zal er een nieuwe afspraak gemaakt om het extra haar te bevestigen.

Goedkope clipin extensions kopen en online bestellen
Extra haar is verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals natuurlijk haar (Human Hair), synthetisch haar en modieuze materialen zoals wol. De haren zijn te verkrijgen in verschillende natuurlijke tinten maar ook in modieuze en extreme tinten. Alhoewel de extreme kleuren natuurlijk het meest opvallen, wordt er meestal gekozen om het haar dikker of langer te maken zonder dat dit qua kleur of structuur opvalt. Er zijn ook haar toevoegingen verkrijgbaar die al een structuur hebben, zoals een krul, golf of zelfs een vlechtje.

4. Vrijblijvend advies en tips

Heb jij nog vragen over de zojuist omschreven producten of heb je belang bij goede kwaliteit hair extensions en wil je deze graag kopen bij ons? Neem dan contact op met de erkende haar specialisten van Samshairextensions. Je kunt deze bereiken via Twitter, Facebook, Linkedin en zelfs via Instagram!

Wil je liever persoonlijk contact? Dit is mogelijk via onze webshop. Wanneer je die bezoekt krijg je in de rechterhoek van je beeldscherm een chat functie te zien.

Hair Extensions achteraf betalen

Jazeker je leest het goed. In onze webwinkel heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen namelijk met Afterpay. 2 weken na ontvangst van de bestelde producten krijg je de factuur pas. Wil je liever meteen een betaling doen? Dan kan je gebruik maken van Paypal, Ideal of creditcart.

Ons afhaalpunt clip on extensions:

Samshairextensions Afhaalpunt

 • Ceintuurbaan 131HS
 • 1072 GA Amsterdam
 • Support: info@samshairextensions.nl
 • Whatsapp: 06 46 877 201
 • KvK nummer: 53302400
 • BTW nummer: NL017683592B02

Sams hair bied ook speciale oplossingen voor mensen die herstellend zijn van een ziekte waarbij men te maken heeft gehad met chemo therapie. Vraag naar de mogelijkheden middels de live chat.

Wist je dat Sams hair hun eigen haar extensions volledig importeert? De gecertificeerde en erkende haar specialisten van Samshair importeren eigenhandig de betreffende haarextensions. Dit proces word zeer nauwkeurig begeleid. Door op deze manier te werken kan Samshair de kosten aanzienlijk reduceren. De bedragen die hierdoor bespaart worden zijn enorm hoog. Samshairextensions kiest er niet voor om de winst in eigen zak te steken maar verrekend deze besparing met de klanten.

Nieuwe klanten profiteren van de hoogste korting. Ben jij nieuw? Vraag dan snel hoge korting aan middels de live chat functie op de webshop. De vriendelijke klantenservice van Samshairextensions helpt je graag verder met het vinden van de perfecte haar extensions voor jou.

Goedkoop haar kopen? Lees deze Tips!
Extensions bestellen? Ga voor kwaliteit!

Hair-extensions Bevestigingsmethoden & Tips

Voor de bevestiging van een hairextension zijn verschillende methodes voorhanden, mede afhankelijk van het soort haar dat gekocht word. Belangrijk is dat het haar wordt aangebracht door een deskundige met ervaring zodat de hair extensions onder alle ‘normale’ omstandigheden goed blijven zitten en niet voortijdig uitvallen. Heb je hulp nodig met het inzetten of inbrengen van jou haar.
Hier zijn 3 tips waar je rekening mee moet houden met goedkope haar extensions:

Ga opzoek naar een betrouwbare kapster
Clip extensions goedkoop kopen is duurkoop dus ga geen spullen gebruiken van lage kwaliteit
Wat zijn je totale kosten van het inzetten tot aan het verzorgen van het haar
Clipin extensions uitgelegd

Bij clip extensions worden de extra haartoevoegingen met behulp van clipjes aan je eigen haar vastgezet. De clips zijn gemakkelijk zelf te openen en opnieuw aan te spannen. De clipjes zijn in verschillende grootte en kleur verkrijgbaar. Je moet wel oppassen dat het gewicht van de clip, tezamen met het nieuwe haar niet erg zwaar word..
Erg belangrijk en goed om te weten is dat men geen last heeft van metaalallergie.

Netmethode speciaal voor dun haar
Een techniek die speciaal geschikt is voor mensen met heel dun haar.

Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een haarnet waarbij op het vlechtwerk van het net extra haren zijn aangebracht. Het net wordt op het hoofd geplaatst en eigen haren worden tussen de mazen door getrokken. Door deze combinatie van eigen en ‘vreemde’ haren wordt het effect van een vollere haardos bereikt. Het net kan worden bevestigd aan het eigen haar door middel van de nieuwe hairfusion methode, clips extensions of de dermalace band techniek.

Na 8 tot 10 weken zal het haar steeds verder van de hoofdhuid af komen te staan door de groei van het eigen haar en zal het opnieuw moeten worden bevestigd.

De klassieke Hair-extensions kopen oftewel haar bundels
Hairbundels zijn bundeltjes losse haren die met behulp van een polymeerwaxje aan het natuurlijke haar word bevestigd. De waxjes worden door middel van een verhitte tang of met geluidsgolven gesmolten en zo vastgemaakt aan eigen haren. De houdbaarheid is minimaal zes weken maximaal 12 weken afhankelijk van de verzorging. Met goedkope extensions kan lang haar of dik haar worden gemaakt of kunnen een paar gekleurde plukken haar worden toegevoegd. Er kunnen ook toevoegingen zoals haarsieraden in het haar worden aangebracht.

Goedkope extensions kopen Amsterdam

Wist je dat je ook 2de hans en gebruikte hairextensions kunt kopen? Waarom je haren verlengen met gebruikt haar? Niet iedereen heeft altijd genoeg geld en budget om dure en nieuwe producten aan te schaffen. Deze zijn natuurlijk vele malen goedkoper dan wanneer je kiest voor een verlenging met nieuw haar.

Extensions achteraf betalen? Dit is geen probleem. Veel online webwinkel hebben een grote voorraad en kunnen klanten tegemoet komen door middel van een online en achteraf betaal systeem. Het systeem welke veel gebruikt word heet Afterpay.

Onderhoud en verzorging hairextensions

Wil jij graag dat jou nieuwe haar lang meegaat? Dan is het essentieel dat je zelf zorg draagt voor de verzorging van het haar. Je kunt het haar eventueel ook in en uit doen. Dit kan met name wanneer je Flipin extensions of clip on extensions in je bezit hebt. Waar moet je op letten tijdens het dragen van Human Brazilian hair?

Verzorgingstips hairextension:

Draag zo weinig mogelijk een pet of muts
Probeer zo min mogelijk te zwemmen met je haar. Doe je dit toch gebruik dan een cap zodat jij je haren goed kan bedekken.
Gebruik altijd een goede conditioner
Nadat het haar is aangebracht, zal het in de juiste coupe worden geknipt. Echt mensen haar kan ook worden gepermanent. Synthetisch haar is in het algemeen moeilijker te bewerken. Neem bijvoorbeeld de krul die zal verdwijnen zodra het haar nat wordt. Het aanbrengen van meerdere kleuren en structuren in zowel natuurlijk als synthetisch haar zal meestal vooraf plaatsvinden.

Wanneer je jou wensen kenbaar hebt gemaakt, kan de kapper de gewenste haar toevoeging op maat bestellen. Voor het reinigen kan je een normale goedkope shampoo gebruiken. Producten die alcohol bevatten kunnen beter niet worden gebruikt.

De meeste online aanbieders zijn gevestigd in en rondom Amsterdam. Ben jij opzoek naar een betrouwbare partij voor het kopen van jou hairweave? Neem dan contact op middels ons contact formulier.

Wist je dat?

Mediadeboer meerdere partners heeft in de haar industrie
Bij veel van deze partners kan jij extensions achteraf betalen middels Afterpay
Je via Mediadeboer extreem hoge korting kan krijgen.
De bezorging van het haar via Mediadeboer altijd gratis is.
Was dit artikel niet duidelijk genoeg? Lees dan deze pagina. Hier word heel duidelijk uitgelegd wat hairextensions zijn en wat het voor jou kan betekenen.

Alvast heel veel plezier gewenst tijdens het Hairextensions kopen namens het team van Sams hairextension.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s