Hairextensions Online nieuws

Hairextensions Online nieuws en weetjes

Dit is het blog van Samshairextensions. Neem gerust een kijkje zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes rondom fashion.

Ons eerste blog bericht

Dit blog is zowel voor onze klanten als voor ons een erg fijne toevoeging aan onze webshop. Wij kunnen altijd ons nieuws kwijt en onze webshop word zo altijd up to date gehouden. Het voordeel voor onze klanten is dat zij altijd op de hoogte zijn van bijvoorbeeld onze bundeldeals. U kunt via de live chatfunnctionaliteit altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Dit blog willen we graag gebruiken om onze expertise op het gebied van goedkope hairextensions en dan met name virgin hair kenbaar te maken.

Laten we beginnen met een leuke video waar in er wat verteld word over virgin haar texturen:

Meer weten over de verschillende haar texturen? Bekijk dan ons blog artikel over haar textuur.

Was dit een beetje duidelijk? Nu je weet welke structuren er zijn wil ik het graag hebben over de verschillende manieren welke anno 2016 mogelijk zijn. In de eerste instantie krijgen wij het haar ruw binnen. Vervolgens worden ze geselecteerd en gemaakt in bundels van 100 gram.

De meest voorkomende manieren welke bij ons bekend zijn:

  • Flip in hair extensions
  • Clipin hair extensions
  • Tape extensions
  • Pruiken & Lace wigs

Heb je vragen over bovenstaande haar extensions? Neem vrijblijvend contact op met onze hairextensions specialisten. Dit kun je het makkelijkst doen middels de live chat funtie welke je rechtsonder in beeld ziet. Wij vinden het erg belangrijk dat onze doelgroep de beschikking heeft over voldoende informatie m.b.t. de beschikbare producten.

Zoals je ziet aardig wat mogelijkheden. Om te kunnen inschatten wat goed bij je past is het belangrijk dat je begrijpt wat de bovenstaande manieren van volume aanbrengen in je eigen haar nou precies inhoud.

Hier komt een filmpje over Flipin extensions:

Zoals je kunt zien zijn dit soort extensions perfect wanneer je koste wat het koste wilt verbergen dat je een verlenging van welke vorm dan ook draagt. De onzichtbare draad welke je aan het haar moet bevestigen zorgt hiervoor. Flip in haar is momenteel moeilijk te verkrijgen en vergeleken met de andere methodes welke ik hierna ga omschrijven is Flipinhair toch wat prijzig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s