Video: Clipin hair in en uit doen

Video: Clipin hair in en uit doen

Wij hebben een handige duidelijke video voor je geselecteerd zodat je kan zien hoe je clip extensions moet bevestigen. De korte video duurt in totaal een kleine 5 minuten.
Na het kijken van deze video ben 100% wijzer wanneer het gaat om het gebruik van Clip in hair extensions.

Video clip in hair in en uit doen

Clip extensions

Video dun haar en Clip in extensions zijn tegenwoordig erg populair. Je kunt ze in de vele haar winkels kopen en met name in Amsterdam en Rotterdam is dit product zwaar vertegenwoordigd. We zagen met name in 2016 een hoop celebrities waaronder Kim Kardashian en Rhianna met Clip in hair extensions lopen. Deze vorm van haar verlenging is een trend die nooit meer ophoud.

Heb je nog vragen over Clip in hair in en uit doen of wil je meer weten over onze prijzen? Neem dan contact op met onze gecertificeerde en erkende hairstylisten. Zij kunnen al je vragen beantwoorden met betrekking tot clip extensions.

Denk aan de prijzen van onze producten of een stukje maatwerk advies speciaal voor jou zodat je weet welk product het beste bij jou past. Je kunt ook direct een afspraak maken met onze haarstylist voor het inbrengen van hairextensions.

Klantenservice Samshairextensions

Je kunt het makkelijkst in contact komen met onze hairextension specialisten middels de chat box rechts onder in beeld. Wil je liever contact op social media met onze erkende en gecertificeerde haar stylisten? Geen probleem Samshair is bereikbaar op verschillende social media platformen zoals Facebook, Google plus, Twitter en Instagram.

Speciaal voor nieuwe klanten van Samshair

Ben je nog niet bekend met Samshairextensions? Dan hebben we speciaal voor jou een leuke verassing. Deze verassing is van toepassing zodra je besluit om iets te kopen in onze fashion webwinkel. Is dit het geval? Neem dan gauw contact op middels de live chat rechts onder in beeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s