droog haar

Droog haar, oorzaken, gevolg en oplossingen

Wat word bedoeld met droog haar?

Bij Samshairextensions dagen we de overkoepelende standaard uit van ‘droog’, ‘gewoon’ en ‘slank’ haar. We vertrouwen erop dat u uw haar moet beoordelen aan de hand van de grootte en vorm: ongeacht of uw haar textuur fijn, medium, grof of Afrikaans-Caribisch en recht, golvend, golvend of gekruld is.

Vervolgens kijken we naar de lengte en het verwerkingsniveau van uw haar en combineren we deze informatie om een ​​dagelijks haarverzorging methode te adviseren dat het beste bij u past.

droog haar

5 tips tegen droog haar:

  • Gebruik satijnen beddengoed.
  • Knip in ieder geval 1 x in de 3 maanden je puntjes.
  • Ben je net klaar met douchen? spoel je haar dan uit met koud water.
  • Gebruik je een hand doek voor het drogen van je haar? Dep en wrijf niet.
  • Zorg voor een badmuts tijdens het douchen. Je haren te vaak wassen is niet goed.

Clip in hairextensions verzorging

Best grappig wanneer je er zo over nadenkt maar je kunt voor de verzorging van clip in extensions vrijwel dezelfde methodes hanteren als bij echt haar. Belangrijk is natuurlijk de kwaliteit van de hair extensions. Virgin Remy haar heeft over het algemeen de beste verzorging nodig.

WAT IS ‘NORMAAL HAAR?’

Haar wordt regelmatig geportretteerd als zijnde ‘gewoon’, ‘glad’ of ‘droog’. Hoe het ook zij, deze namen voorspellen niet veel goeds als je erover nadenkt! U kunt etiketten lezen met de tekst ‘Voor normaal / droog haar’ of ‘Normaal / vet haar’.

Wat echter als ‘normaal’ voor u wordt geclassificeerd, zal niet hetzelfde ‘normaal’ zijn als dat van uw familie, vrienden of kinderen. Je haar kan heel fijn en droog zijn, terwijl het haar van je zus erg grof en droog kan zijn.

Beide haarcondities zijn op zich ‘normaal’, maar vereisen totaal verschillende verzorging methodes en haarproducten om er op hun best uit te zien. Droogte’ is een term die de conditie beschrijft waarin uw haar zich bevindt, niet de werkelijke textuur van uw haar.

Afhankelijk van de haartextuur die je hebt, zullen de producten die je moet gebruiken om droogte te bestrijden anders zijn. Je haar kan fijn, recht, slap en ‘droog’ zijn, of grof, krullend, kroezend en ‘droog’.

Het kan ‘olieachtig’ zijn aan de wortels en ‘droog’ aan de uiteinden. Je haar kan ook gekleurd, gebleekt en ‘gepermanent’ zijn, zowel kort als lang. Allemaal verschillend, maar allemaal ‘droog’.

Top 3 haar producten tegen droog haar

1. Jean Paul haar olie

Laat je natuurlijke haar weer glanzen. Deze haar olie maakt je haar weer gezond.

2. Keune Care satijn olie

Geschikt voor alle haar texturen. Maakt droog en fut haar optimaal gezond

3. Moroccanoil

Ideaal voor onhandelbaar en pluizend haar

Het is natuurlijk voor je wortels om een ​​beetje vettig te worden. Iedereen produceert talg, een natuurlijke olie die wordt afgescheiden door de talgklieren die aan je haarzakjes vastzitten. Bij veelvuldig wassen heeft de werkelijke lengte van uw haren echter niet de kans om vettig te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s