lace wigs informatie

Lace wigs: Veel gevraagde informatie

Het kiezen van het juiste materiaal

We hebben 2 soorten materiaal. Frans en Zwitsers.

Zwitserse kant is de meest niet-afgedankte soort. Het is heel fijn, dun en breekbaar, maar moet voorzichtig worden behandeld!

Frans kant is dikker dan Zwitsers, daarom is het duurzamer. Het materiaal is nog steeds onzichtbaar als hij op de juiste manier wordt aangebracht en is meer geschikt voor nieuwe gebruikers.

De juiste maat kiezen

In tegenstelling tot traditionele pruiken, moet je een capmaat kiezen bij de aanschaf van een lace pruik. Maten variëren van klein tot groot. Als u niet zeker weet welke maat u nodig heeft, moet u uw hoofd meten en vergelijken met onze maten om te zien welke het beste bij u past. Om de  juiste metingen te zien en voor instructies over hoe je je hoofd kunt meten, neem je contact op met onze klantenservice. Medium caps zijn standaard maten en passen op de meeste vrouwen met een normale hoofdmaten. Bij het plaatsen van een aangepaste volgorde is het altijd beter om de exacte afmetingen van uw hoofd te geven.

De juiste densiteit kiezen

Pruikdichtheid verwijst naar de totale dikte van het haar. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan standaard dichtheid voor de meest natuurlijke uitstraling. Het haar is dun rond de omtrek en wordt geleidelijk dikker. Het haar is niet te dun, maar vergelijkbaar met een standaard haardos.

Het kiezen van een hogere dichtheid zoals 125% 150% of 175% zal resulteren in een meer dikkere pruik. 175% is de hoogste dichtheid voor instock-pruiken. De pruik ziet er nog steeds natuurlijk uit, maar hij zal erg dik zijn. Bekijk onze Density Chart voor meer informatie.

De juiste textuur kiezen

  • Yaki – Natuurlijk Afrikaans Amerikaans haar
  • Lichte Yaki – Gepermanent Afrikaans Amerikaans haar
  • Zijdeachtig – Zeer fijn haar
  • Kinky – Grof Afrikaans Amerikaans haar
  • Natuurlijk – fijn haar

Een haartype kiezen

Indiase, Mongoolse, Maleisische, Aziatische en Europese Remy zijn allemaal geschikte haartypen van hoge kwaliteit. Sommige zijn van hogere kwaliteit dan andere. Zeldzaam haar is duurder in aanschaf en daarom kost het meer. Indian Remy is de meest gewilde en is perfect voor alle pruiken. Standaard haar is verwerkt met chemicaliën om bepaalde kleuren en stijlen te bereiken.

Maagd haar oftewel virgin hair wordt bewaard in zijn oorspronkelijke staat en is vrij van kleurstoffen of chemicaliën en daarom gaat het langer mee. Het is ook duurder omdat het op een andere manier moet worden verzameld om alle nagelriemen in dezelfde richting uitgelijnd te houden. Hierdoor gaat het haar nog langer mee, omdat het het matteren en in de war raken van het haar elimineert. Verschillende haartypen hebben verschillende kenmerken. Neem contact op met onze hairstylist voor meer informatie over de verschillende haartypen.

Full Lace-pruiken vs Lijmloze kanten pruiken

De meest natuurlijke niet-detecteerbare optie is de volledige lace wig. Het moet vastgelijmd zijn rond de volledige perimeter van je hoofd. Als je hoge paardenstaarten wilt dragen, als je de meest natuurlijke haarlijn wilt, is dit de enige optie! Je kunt echter verstelbare bandjes toevoegen aan een pruik met volledige kanten, zodat je deze niet achterin maar alleen aan de voorkant hoeft te lijmen. Goed voor klanten die kortere lengtes bestellen en niet van plan zijn om het in een paardenstaart te dragen.

Lijmloze kanten pruiken geven je de vrijheid om je pruik naar eigen wens af te scheiden en te stylen, maar de haarlijn is niet zo natuurlijk als een volledige kant, maar nog steeds erg geschikt en gedragen door velen. Het elimineert de noodzaak voor lijm of tape terwijl het nog steeds veelzijdigheid in styling biedt. Als je allergisch bent voor lijm of het niet leuk vindt om het te gebruiken, is de lijmloze pruik met een vol kant een betere optie en ziet het er nog steeds erg natuurlijk uit.

Een dunne huidperimeter wordt aangebracht op een pruik met volledige kanten om de kant te helpen beschermen. Het creëert een barrière tussen de kant en de kleefstoffen. Het maakt je pruik duurzamer.

Gebleekte knopen

Het bleken van de knopen wordt gedaan om de knoop te verbergen waar het haar aan de kant is gebonden. Het maakt de pruik er natuurlijker uitzien. Kleur # 1 kan niet worden gebleekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s