Verzorging Golden Star Body Wave Hairextensions

Verzorging Golden star hairextensions

Op deze pagina vind je meer informatie over de verzorging van haarextensions, clipin extensions, flip in hair en alle andere producten welke wij aanbieden. Ombre weave staat op deze pagina centraal. Dit komt omdat dit momenteel ons best verkochte product is.

De plaatjes zijn aangevuld met dikke zwarte informatieve letters. De tekst is in het Engels geschreven. Dit hebben we gedaan omdat 40% van onze klanten Engels spreekt. Onze Nederlands sprekende klanten kunnen vaak ook gewoon in deze taal lezen, schrijven en spreken.

Heb jij na het lezen van deze pagina nog steeds vragen over onze producten? Dan kan het zeker geen kwaad om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice.

Draag je niet zo vaak weave haar en ben jij juist verkocht van clip in extensions? Neem dan gauw een kijkje op de productpagina van dit populaire haar.

Het merk Golden star

Golden star is een erg duurzaam merk. Sams hairextension de enige partij welke deze luxe en duurzame haar extensions aanbieden. Wij hebben dit merk speciaal laten ontwikkelen samen met onze partners in het buitenland. Het merk is redelijk nieuw maar wij realiseren ons dat dit niet zo lang meer duurt. Het zal namelijk niet lang meer duren voordat vrouwen het merk Golden star gaan herkennen.

Wij doen er alles aan om dit merk zo goed als mogelijk op de juiste manier te positioneren. Promoten doen we middels Facebook, Instagram, Pinterest en andere social media kanalen.

Sams hairextension Klantenservice 24\7 

Heb je nog vragen over de verzorging van jou Ombre weave hair extensions? Neem dan contact op middels de chat functie rechtsonder in beeld. Deze maakt het mogelijk voor onze bestaande en nieuwe klanten om direct rechtstreeks contact te krijgen met onze gecertificeerde en erkende haar specialisten.

Je kan hier terecht voor vragen over de verzorging van haarextensions maar ook over welk haar het beste bij je past. Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Onze specialisten begrijpen dit als geen ander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s