Clip in hair Deluxe

Clip in hair Deluxe
Samenstelling van onze clip in haar extensions

Omdat jij zelf het beste weet hoe je onze clip in extensions wilt dragen, hebben we verschillende setjes haar voor jou samengesteld waaruit je kunt kiezen. ​Deze verschillen van elkaar in dikte van het haar en haarkleur. ​

Deze set 10 stroken/banen:

1 x 20,3 cm breed met 4 clipjes
1 x 17,8 cm breed met 4 clipjes
2 x 15,2 cm breed met 3 clipjes
2 x 10,2 cm breed met 2 clipjes
4 x 2,5 cm breed met 1 clipje
Volume, volume, volume!

Wat de structuur van je haar ook is, wij bieden clip in hair extensions voor vrouwen met dun tot normaal en zelfs dik haar. Zo creëer je altijd veel volume.

Clip in hair Extra – (260 gram)
Perfect voor vrouwen met dun tot normaal haar. Met deze 10-delige set heb je meer dan genoeg haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!
Clip in hair Ultra – (280 gram)
Geschikt voor dun tot normaal haar en zelfs dik haar. Met deze 10-delige set heb je genoeg haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet met deze set van een mooie volle haardos!
Clip in hair Ultra High – (300 gram)
De Clip in hair Ultra High Set is geschikt voor vrouwen met dun, normaal of dik haar. Met deze 10-delige set heb je veel haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!
Clip in hair SUPERIOR – (320 gram)
De Clip in hair SUPERIOR Set is geschikt voor vrouwen met dun, normaal of dik haar. Met deze 10-delige set heb je veel haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!
Clip in hair SUPREME – (350 gram)
De Clip in hair SUPREME Set is geschikt voor vrouwen met dun, normaal of dik haar. Dit is momenteel de dikste set die we verkopen. Met deze 10-delige set heb je veel haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!
Clip in hairextensions multi-tone kleuring systeem
Vol en lang haar klinkt al goed, maar ook aan de kleur is gedacht. Onze clip-in hairextensions zijn immers gemaakt met een multi-tone kleuringsysteem. Dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met jouw eigen haar, zelfs als je eigen haarkleur iets verschilt. Dit maakt onze extensions geschikt voor alle haartypen, ook voor dik haar.

Clip in extensions human hair Double drawn
Bij Samshairextensions is het haar van de allerhoogste kwaliteit en dus double drawn geselecteerd. Double drawn betekent dat de haren gesorteerd zijn van verschillende personen. Dit is een intensief selectieproces dat nauwkeurig uitgevoerd wordt omdat de haren immers dezelfde lengte moeten hebben.
Het resultaat mag er dan ook wezen: het haar is dik van de aanzet tot de punt en de clip extensions lijken zo perfect op je eigen haar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s